Vilkår for leie av caravan

Leie

Leien innbetales på konto eller kontant (vi har ikke betalingsterminal). Depositumet er IKKE en del av forskuddsleie. Dette tilbakebetales etter at leieforholdet er ferdig.

Depositumet (del av forsikringsegenandelen) blir tilbakebetalt ved tilbakelevering av vogn (pr. bank eller kontant) etter at vognen er levert utleier, rengjort inn- og utvendig. Dersom det er skade på vognen, blir deler av - eller hele depositumet holdt tilbake til skaden er taksert.
Egenandelen ved kaskoskade er kr. 6000,-

Vi står ikke ansvarlig for eventuell tap av ferietid, dersom noe skal ha skjedd (for eksempel kollisjon) med vognen hos tidligere leietaker, eller feil som kan oppstå i leieperioden dere har vognen, men vil være behjelpelig så langt det lar seg gjøre.

Utlevering/innlevering

Utlevering av vogn:
Mandag, fredag og lørdag kl. 12:00 - 15:00 (På fredager kan kveldstid avtales)

Innlevering av vogn:
Mandag, fredag og lørdag kl. 09:00 - 11:00

Andre ukedager avtales utleveringstidspunkt senest 3 dager før henting. Det er leietakers ansvar å kontakte oss angående dette.

Vi kan møte opp på søndager, hvis ønskelig, etter avtale, for inn- og utlevering, mot kr. 300,- pr. vogn.

Utstyr i vognene

Vognene inneholder ikke noe utstyr utover det faste inventaret. Slik som dyner, bestikk, kopper og kar må leietakerne selv ta med seg.

Skjøteledning, overgangskontakter og spillvannstank følger med. Gassflaskene følger vognene hele sesongen, så disse kan være både fulle og tomme. Vi tar ikke betalt for gass dersom det er gass i deres flaske, men ønsker du å bytte gassflasken til en ny/full, så må du stå for dette selv. Vi har som oftest gassflasker på lager.

Speil til bil følger med i leien.

Ved avbestilling av vogn

Dersom du avbestiller vognen etter at kontrakten er sendt leietaker, vil du bli fakturert for leiesummen, dersom vi ikke får leid den ut igjen så og vognen dermed blir stående inne hos utleier.

Får utleier leid ut vognen igjen i samme periode, blir det kun trukket et gebyr på kr. 300,-